Welke politieke partij is het meest duurzaam?

Het is altijd fijn om even alles te overlopen en in diagrammen te zien. Belangrijk voor onze maatschappij is echter dat wij niet altijd te laat achter de feiten zullen aan gaan, maar dat het hoogtijd is om de feiten voor te gaan.

Sander Does Science

Verkiezingstijd!

Het is weer verkiezingstijd. Elke partij schreeuwt om aandacht in de mainstream- en social media. Partijleiders maken beweringen over wat zij willen met jouw stem en ze beloven allemaal dat zij jouw belangen het beste zullen behartigen. Alle partijen die meedoen in de komende verkiezingen hebben hiervoor een verkiezingsprogramma opgesteld waarin precies staat wat zij van plan zijn te doen in de komende vier jaar.

Duurzaam?

Duurzaamheid wordt een steeds belangrijker, maar ook een steeds meer omstreden onderwerp. Iedereen wil zorgen voor planeet en klimaat, daarom belooft iedere partij ook dat ze grote stappen willen maken op het gebied van duurzaamheid (behalve Forum Voor Democratie, die nog steeds denkt dat klimaatverandering niet aan de hand is). De vraag is alleen: hoeveel moeten we doen en welke keuzes moeten we hierin maken?

Een onafhankelijke partij geeft raad

Elke vier jaar publiceert het PBL een rapport waarin zij de verkiezingsprogramma’s van…

View original post 716 more words

3 Comments

Filed under Ecologische aangelegenheden, Levensstijl, Nederlandse teksten - Dutch writings, Politieke aangelegenheden, Re-Blogs and Great Blogs

3 responses to “Welke politieke partij is het meest duurzaam?

  1. Pingback: Bij klimaatveranderingen toch hoopvol leven als Christen | From guestwriters

  2. Pingback: Nadenkend over extreme hitte en droogte | From guestwriters

  3. Pingback: De huidige toestand die ons zorgen zou moeten baren | Marcus Ampe's Space

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.